Profile
Map
Reviews
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • 39 Reviews on “Fantastiska Fransar, Solna ögonfransförlängning, Camilla Strömbeck Lehtinen”

  Overall:
  • Awa
   4 år ago

   Blev rekommenderad av en kollega och vart mer än nöjd!
   Proffsigt bemötande Och utförande som verkligen lever upp till namnet fantastiska fransar!
   Kommer rekommendera henne till alla som är intresserade av att få sina fransar fixade.
   Det blir inte bättre än såhär

  • Astrid Selokoski
   4 år ago

   Camillas hantverk med fransar är guld värt!!!
   Jag har gått hos flera andra (haft fransar i ca 10 år) men aldrig blivit så nöjd som hos henne. Resultatet kam inte beskrivas som något annat än perfektion.
   Dem håller otroligt länge.
   Man blir himla trevligt bemött!
   Tack Camilla för att du får mig att känna mig snyggast i stan!

  • Fatima Bousetta
   4 år ago

   I am always happy and super satisfied after leaving Camilla’s place.What i do like the most about Camilla’s work that she master the shape of the eye and put the lashes accordingly which give beautiful flawless and smooth looking to the eye. I like that she is going through details not only with eyelashes but the comfort of her client, the calming music, the beautiful smell and coziness of her flat, and her sweet smile every time. It’s been 2 years now and from time to time i would stop to check my own lashes and i would like to confirm i have never spot any sort of damage so i would definitely recommend Camilla.

  • Nadia
   4 år ago

   Världens bästa franstjej! Har testat flera olika genom åren men kommer aldrig bli så nöjd som med Camilla. Fantastiska fransar är ett understatement, de håller så extremt länge och resultatet är alltid WOW. Dessutom så går det fort! Om jag får ge fler stjärnor än 5 hade jag gettt 1000. Jag är redo att åka till shotahejti för att fylla på fransar by bästa Camilla

  • Astrid Selokoski
   4 år ago

   Det finns bara ett ord att beskriva dem fina fransarna man får hos Camilla och det är perfektion!! Jag har varit hos olika fransstylister men aldrig blivit s nöjd. Perfekta fransar och proffsigt bemötande!

  • Mimar
   4 år ago

   Jag kan säga att jag har gjort fransar i 8 år och Camilla är min absoluta favorit! Hennes service är så unik då hon ser till att
   – Allltid vara i tid (VIKTIGT)
   – Har ett öga för att forma fransarna symmetrisk
   – Hållbarhet!
   – och framöverallt positivitet! Alltid en glad tjej som sprider god energi!

   Rekommenderar henne starkt!

  • Melissa
   4 år ago

   Super nöjd! Det är som att gå på spa. Behaglig musik o fantastiska fransar 🙂

  • Carla Enza
   4 år ago

   Fantastisk energi, känns som att jag går på spa behandling varje gång jag lämnar Camilla, super skön tjej och perfekta fransar, kan inte gå till någon annan längre. Jätte Nöjd!

  • Stephanie Odess
   5 år ago

   Gått till Camilla i flera år och skulle aldrig byta till någon annan igen. Är alltid lika nöjd och fransarna håller väldigt bra! Mina egna har inte heller tagit någon stryk som de gjort hos andra jag testat tidigare. Rekommenderar Camilla starkt!

  • Joanna
   5 år ago

   Blev rekommenderad av en kompis och är så glad för att jag gick dit! Camilla är fantastisk! Både som person och på att göra fransar. Jättegullig, lättsam och trevlig tjej! Super noggrann och väldigt petig med fransarna, därför blir det så himla bra och mina håller riktigt bra 🙂 rekommenderar verkligen!!!!

  • Sara
   5 år ago

   Fixat fransarna hos många andra men aldrig fått det resultat jag önskat. Under 1 års tid , går jag hos Camilla , fransarna blir exakt som jag vill ha dom. Fina & fylliga. Camilla är otroligt duktig på det hon gör & lyssnar på dig & dina önskemål samt kommer med rekommendationer . Jag kan ge min bästa rekommendationer för Camilla . Boka in en tid- för ni kommer inte att ångra er- för mig är det värt hela bilresan från Södertälje till Solna .

  • Debbie
   5 år ago

   Jag har varit hos Camilla vid tre tillfällen och är alltid lika nöjd när jag går därifrån. Jättegullig tjej som är både trevlig och proffsig. Kan varmt rekommendera!

  • Marie
   6 år ago

   Jätte nöjd med mina fransar!! Varit hos andra tidigare men det har inte alls blivit lika snyggt eller hållbart.. Ångrar inte en sekund att jag kontaktade Camilla. Super gullig och trevlig tjej som tar hand om sina kunder på bästa sätt! Rekommenderas verkligen 🙂

  • Astrid
   6 år ago

   Vill man ha snygga fransar med proffsresultat så ska man vända sig till Camilla. Utöver de fina fransarna så blir man bemött utav denna härliga fransstylist som får en att känna att man är i trygga händer. Har gått hos flera olika men aldrig vart så nöjd som med Camilla. Rekommenderar henne starkt.

  • Johanna
   6 år ago

   Jag är verkligen super nöjd med Camilla, hon tänker på kunden bästa är super noggrann och man går därifrån gång på gång. Bäst är hon!

  • Melissa
   6 år ago

   Bästa fransarna!!!!! Bra hållbarhet som höll längre än vad jag trodde. Skönt också att komma dit och råka sova en blund för att sedan vakna upp med helt fantastiska fransar!! Rekommenderar Camilla till alla som vill ha snygga och välgjorda fransar!! 100%

  • Anna
   6 år ago

   Camilla är otroligt duktig och är noga på att lyssna för att kunden ska bli nöjd!! Det är bra kvalitet och fransarna håller jättelänge då Camilla även rekomenderar de fransar hon tycker passar bäst utifrån dina egna, för att fransarna ska hålla sig fina och sitta ännu längre! Jag är lika nöjd varje gång!! Rekommenderas verkligen!!

  • Linda
   6 år ago

   Camilla är enda fransteknologen jag anförtror mina fransar till. Hon är professionell, noggrann och tänker alltid på dina egna fransars bästa så att dem inte slits. Mina fransar är alltid snygga och lättskötta sedan jag bytte till Camilla. Fem stjärnor och starka referenser från mig.

  • Anna
   6 år ago

   Sååå himla nöjd! Trevlig tjej o fantastiska fransar 🙂 har gjort mina fransar tidigare på andra ställen men inte blivit lika nöjd som hos Camilla. Extremt noggran! Tack bästaste

  • Lisa Stålstierna
   6 år ago

   Camilla är jätte duktig! Hon är mysig & noggrann och gör mig alltid nöjd! <3

  • Kirsten
   7 år ago

   Camilla is the best when it comes to lash extensions! Don’t hesitate to book her! You will not be disappointed! Very professional, and wonderful results! Thank you!

  • Helena
   7 år ago

   Härliga Camilla gör min dag när jag är hos henne och fixar mina fransar. Superglad och mysig tjej samtidigt som hon gör grymma fransar. Rekommenderar henne starkt!

  • Martina Sundman
   7 år ago

   Tack Finaste bästa Camilla som har gjort mina fransar och jag är jätte jätte nöjd! Du har en garanterad stammis!

  • Marie Strömstedt
   7 år ago

   Tack Camilla för ett sånt bra jobb och god energi. Jag rekommenderar varmt din proffsiga service. Härlig person + proffsigt utfört arbete. Kan inte bli bättre:) Hoppas du fortsätter lääääänge

  • aurora
   7 år ago

   Har vart hos flera olika för o prova mig fram och Camilla är klart överlägsen. Håller länge och resultatet ser helt fantastiskt ut. Supernöjd!

  • Linda Klasson
   7 år ago

   Jag har alltid varit skeptisk mot att förlänga mina fransar alltid trott att de bara lossnar hela tiden. Men vad fel jag haft efter att för första gången provat detta, som nu råkade bli fantastiska fransar ångrar jag ej detta. Ingen mer mascara å annat tjaffs, rekommenderar alla tjejer att testa ögonfransförlängning!

  • Frida Nilsson
   7 år ago

   Jag har testat flera ställen där man kan förlänga sina ögonfransar. Har inte hittat ett bättre ställe där fransarna håller längre. Camilla heter hon som förlänger mina.

  • Anette Karlsson
   7 år ago

   För mig är personlig relation viktig med den person som ska klippa mig eller fixa mina naglar osv. Till Camilla har jag gått till under en väldigt lång tid hon vet hur jag vill ha det! Rekommenderar henne starkt!! 🙂

  • Amal
   7 år ago

   Blev verkligen super nöjd! Grym tjej som gör fantastiska fransar. Har varit på fler andra ställen med aldrig fått så bra resultat och hållbarighet. Ser jätte naturligt ut.
   Varmt rekomendetad!
   Tack camilla

  • Angela Eldh
   8 år ago

   Du går därifrån med snygga fransar och en massa energi! Hos Camilla blir man noggrant ompysslad med härlig reggaemusik i bakgrunden.
   Rekommenderas verkligen och + för det är lätt att ta sig dit även om du håller till på söder!

  • Sara Eriksson
   8 år ago

   Fantastiska fransar är precis som det låter. Både Camilla och fransarna är FANTASTISKA! Hög kvalité på fransarna och behandlingen vilket resulterar till suveränt resultat varje gång.

   Så glad att ni finns och kan ge mig den här snygga enkla looken utan massa smink. Det är guld värt när man inte hinner eller orkar lägga så mycket tid på det.

   <3

  • Emma Widén
   8 år ago

   Fantastiska fransar i Solna hos Camilla !!!
   Det absolut bästa fransförlängnings stället jag varit på!
   Camilla är super noga varje gång och fransarna sitter jätte länge.
   Mysig och lugn lokal, nära centrum och tåget!
   Kan varmt rekommendera detta ställe

  • Jossan
   8 år ago

   5/5 stjärnor!! Tack så glad för mina fransar och kunde inte blivit finare eller nöjdare ! Helt Perfekta!! 🙂

  • Mimmi
   8 år ago

   Kanon ställe! Sååå nöjd! Hit går jag definitivt igen och gör fransar. Bra priser, noggranna och trevliga! Och mina fransar blev sååå fina dessutom Hållit jätte länge och sitter fortfarande bra efter 2 månader. 🙂

  • Alina
   8 år ago

   Bästa stället jag vart o gjort fransar på!! Sååå nöjd! Mina fransar satt i nästan 12 veckor och dessutom var hon Camilla jag gjorde hos både extremt noggrann och visste precis allt om vilken längd och form på fransar jag skulle ha och så gick det väldigt snabbt om jag jämför med andra jag gått till plus att de har bra priser. Rekommenderar starkt! I Will be back!! Tusen tack för fina fransar! Snart dit igen och fylla på fransförlängning. Slippa mascaran varje dag ni e bäst !

  • Anna Setterberg
   8 år ago

   Jag har fixat fransar för första gången inför min 40-års fest. Jag är jättenöjd och hade 2 roliga timmar hos Camilla då hon både är trevlig och väldigt proffsig! Jag har fått väldigt många kommentarer, både från vänner men även expedit på Lindex:) exempelvis, Alla tycker de ser så naturliga ut och undrar var jag gjort dem; hos Camilla säger jag!

  • Malin
   8 år ago

   Har gjort fransar av en tjej där som heter Camilla sååå duktig! Mina fransar höll i mer än 10 veckor innan påfyllningadags så länge har jag aldrig hos tidigare ställen vart med om då brukar de hålla ca 5 veckor såå grymt rekommenderade! Trevliga, noggranna Bra priser för ett sånt kanon toppen jobb dom gör! Hit tänker jag alltid gå för fransar . Får 1:à topp plats av alla ställen jag vart på :-). Tack!

  • Densi
   8 år ago

   Två supertrevliga tjejer i en jätte mysig lokal i Solna. Jag kan inte vara nöjdare :)!!

   Skulle rekommendera alla att gå dit!!

  • Corinne
   8 år ago

   Supernöjd med mina fransar! Camilla är superduktig och noggrann. Supertrevlig tjej som är lättsam och rolig. Rekommenderar henne varmt!!

  Leave a Review

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Overall:
  Select a rating