• image-11

  julia.6 liten stämpel

 • image-12

  julia4 gröna ögon liten stämpel

 • image-13

  julia 5 liten stämpel

 • image-14

  lashiasalong

 • image-15

  SONY DSC

 • image-16

  frans48

 • image-17

  jessica

 • image-18

  lash

 • image-19

  lashia7Profile
Photos
Map
Reviews
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • 58 Reviews on “Lashia Kurs och Utbildning i ögonfransförlängning, Stockholm”

  Overall:
  • Therese Luttropp
   6 år ago

   Trodde aldrig vi skulle komma in i verkligheten så snabbt, men med en förtroendeingivande och lösningsorienterad kursledare med många års erfarenhet, tydligt ledarskap och positiv attityd, kändes det som att kursen anpassades efter våra behov och nivå. Vi utmanades och blev peppade att tro på oss själva. Stödet och en lösning fanns alltid där, samt svar på alla frågor. Ebba är otroligt kompetent, kan marknaden, förstår kunden och kan businessen. Allt det jag sökte i kursen och mer därtill har jag fått med mig och kan sätta igång direkt! Jag blev rekommenderad att om jag skulle välja en skola, så var det Lashia och jag kan bara säga detsamma! True professionals! Tack!

  • jennysolbreck
   6 år ago

   Kan bara rekommendera Lashia å det varmaste! Underbara kursledare (hade underbara Mollie, Annie, Emma) som utbildar, uppmuntrar, stöder och hjälper (alltid med ett leende) och har suveräna kunskaper i sitt hantverk.
   Man köper inte bara en kurs från Lashia utan får fortsatt support/träning så länge man behöver.
   Oerhört professionella, med en passion för sitt hantverk och alltid en fantastisk service.
   Tack Mimmi och Ebba!

   <3 /Jenny Sol

  • mimmibysater
   6 år ago

   Mycket nöjd med utbildningen.
   Rekommenderas varmt!

   Tack! 🙂 <3

  • Atefeh
   7 år ago

   Rekommenderar varmt lashia, skickliga, underbara kursledare som ger väldigt mycket stöd. Mkt träning.
   Googlade mycket innan jag bestämde mig för lashia och idag är jag så glad att jag gjorde det. Tack

  • karolindufva
   7 år ago

   Hej!
   Jag är så glad att jag gick denna utbildning ! Kan verkligen rekommendera Lashia ! Man får ett otroligt stöd av alla tjejerna på skolan och kan alltid vända sig till dem om man behöver hjälp. STORT TACK till Ebba, Molly, Annie & Ulrica !

  • milenaljungstedt
   7 år ago

   Hejsan!
   Jag gick utbildningen förra veckan och jag är så glad att jag valt rätt skola! Vilken rolig utbildning och vilka fantastiska kursledare! Molly, Mimmi och Emma TACK för allt ni förmedlat och för roliga dagar tillsammans med er! Jag är mer än taggad för att bara gå loss på fransar!

  • lindalindblad
   7 år ago

   En oerhört bra utbildning. Jag gjorde stor research innan jag till sist valde Lashia och det är jag så himla tacksam för! Jag kunde verkligen ingenting om fransar innan kursen men nu har jag bara nöjda och återkommande kunder. Alla tjejerna är supertrevliga och man får allt man behöver i startkitet. Efter kursen handlar man i deras webshop och där finns bara BRA produkter och framförallt bra LIM! Jag blir bestört när man ser så mycket bilder på fransar på nätet som är på tok för långa och samma längd över hela ögat. På Lashia har jag lärt mig allt om detta roliga yrke. Jag vill varna alla som går en två dagars kurs. Det räcker inte. Jag råder att välja Lashia alla dagar i veckan.
   All cred till er alla på Lashia! Kram från Linda
   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2015/11/IMG_6237-600×600.jpg[/img]

  • angelagrondowska
   7 år ago

   Bästa kursen! Detta är inte bara en kurs utan mer som en skola. Bra ledare, väldigt ödmjuka och jag är extra tacksam till Jessika och Ebba för all hjälp var alltid där när det behövdes <3 tack för allt nu kör jag järnet!!

  • ninarognli
   7 år ago

   Tänkte tanken ”Ögonfransförlängning”… Klickade in mig på Google och sökte. Lashia var det som tilltalade mig mest, inte minst att ni har 5 dagars utbildning!

  • rebeckajansson
   7 år ago

   Så himla glad att jag valde den här utbildningen! En vecka jag kommer minnas resten av livet!
   Bra och seriös utbildning, det verkligen märks att det är genomtänkt för att lära sig så mycket som möjligt. Underbara kursledare Molly och Anni samt Mimmi och Ebba! Så seriösa när det väl gäller men ändå så ödmjuka och bjuder till mycket skratt och härlig mentalitet!
   Man lärde sig något nytt hela tiden, varje dag, så förstår verkligen inte hur en del utbildningar kan vara bara 1-2 dagar. En veckas utbildning behövdes verkligen och hade gärna stannat kvar med dessa underbara människor!
   Det vart många utropstecken i den här recensionen men ni är värda allihopa!!! För första gången i mitt liv längtade jag till nästa skoldag när den ena gått mot sitt slut för att komma tillbaka och fortsätta lära!
   Tack!
   M.V.H
   Rebecka
   (p.s. hoppas ni, Ebba och Jeff, fortsätter med tävlingen och att ingen förlorar!)
   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2015/10/image-1-516×600.jpeg[/img]

  • yazminsotomiranda
   7 år ago

   Hej Ebba och Mimmi!
   Varma hälsningar och kramar till superduktiga tjejerna, jag är väldigt nöjd med kursen !! Och framför allt med er professionella vägledning för den bästa designen av fransar, … kommer snart till er för support

  • Kristina Hörman Çetin
   7 år ago

   Jag kan verkligen rekommendera Lashias utbildning. Lugn och trygg miljö att lära sig i och mycket praktisk övningen med lärarstöd och feedback. Men det som är oslagbart med Lashia är det stöd och support du får även efter utbildningen. Och jag vet att jag får bra kvalitet som jag tryggt kan stå för när jag beställer produkter från dem. Men bäst av allt är ändå det forum som finns där man får svar och feedback väldigt snabbt av ”kollegor ”.

  • Rebecca Berg
   7 år ago

   Lashia är oslagbart! Vill man hålla på med fransar är det den absolut mest omfattande och seriösaste utbildningen i Sverige. Kvalitén kommer att visa sig i ditt arbete vilket gör att du känner Dig trygg, kunnig och vet var du kan vända dig för support och alla tusen frågor man har över tid. Jag gick utbildningen för ett år sen, tog certifikat efter 5 månader och gick volymkursen därpå. Det går väldigt bra, det mesta handlar om hur mycket man själv vill jobba! Rekommenderar skolan och Mimmi och Ebba varmt!!

  • Nicole
   7 år ago

   Är sjukt nöjd med utbildningen, klart bästa i landet!
   Riktigt bra coaching från lärarteamet o grymma produkter att jobba med. Vill du utbilda dig inom fransförlängning och vara säker på att du får lära dig allt du behöver för att göra riktigt bra ifrån dig så behöver du inte leta längre, Lashia är verkligen outstanding!
   Tackar för en fantastisk rolig & lärorik vecka hos er, vi ses snart igen!

   ✌️

  • Krisztina Karlsson
   7 år ago

   Jag är sååå glad att jag valde Lashia! En seriös utbildning, med oerhört duktiga och professionella handledare.
   Kände mig trygg under hela utbildningen och man fick absolut den hjälpen och backup man behövde!
   Stort tack Lashia, ni är bäst!

  • Mimmi Nilsson
   7 år ago

   Är så glad att jag valde Lashias fransförlängningskurs! Har lärt mig så mycket och otroligt bra lärare. Efter att ha gått en veckas grundkurs hos Lashia, så förstår jag inte hur man hinner med att lära sig allt på andra kurser på 1-3 dagar! Jag kan verkligen varmt rekommendera alla att lägga pengar på en riktigt proffsig utbildning!
   Ser verkligen fram emot att börja fransa

  • Evelina Nord
   7 år ago

   Kan varmt rekommendera denna utbildning hos Lashia till alla som är nyfikna på att börja jobba med fransförlängning. Att välja Lashia var det bästa beslut jag tagit. Så otroligt duktiga lärare, kvalitet på material samt kursupplägg. Känner mig så nöjd och peppad för att komma igång här hemma! 🙂

  • Moa
   7 år ago

   Jag är väldigt glad och stolt över att ha utbildat mig hos Lashia. Det bästa är att Lashia jobbar på ett sätt som inte sliter på kundens naturliga fransar, vilket tyvärr många andra fransförlängare inte eftersträvar på samma sätt. Så den trygghet som kursen gav mig skulle jag inte kunnat få från någon annan utbildning.
   Jag har fått svar på alla frågor som jag ställt och det är guldvärt för mig..
   Efter varje utbildningsdag så ville jag bara tillbaka direkt och fortsätta lära mig. Det var så kul och man kände sig så välkommen och accepterad precis som man är!!

  • Kristina Rann
   7 år ago

   Helt klart den bästa utbildningen, inga mer kommentarer behövs där.. =)
   Bra service och man får den hjälp och uppbackning man behöver. Bra bättre bäst nätverk och lätt att få support oavsett om det gäller produkter eller andra saker.
   Man känner sig trygg
   Dom är klart bäst.
   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2015/08/17.jpg[/img]

  • Cassandra
   8 år ago

   Ångar inte en sekund att jag valde denna utbildning! Har träffat massa fina människor och lärt mig så mycket! Underbara Ebba är en helt fantastisk läraren

  • mariamarkstrom
   8 år ago

   Riktigt nöjd med utbildningen. Om ni vill utbilda er inom fransförlängning gå inte på de kortare kurserna. Det behövs minst 4 dagar för att hinna träna ordentligt på olika ögon. Hade jättekul under utbildningen och fick mycket bra råd och tips. Rekommenderas verkligen!

  • Hanna Salestrand
   8 år ago

   Jag gick den här utbildningen i somras! Nu har man redan eget med många nöjda återkommande kunder! Att kunna ha det här till heltids yrke trodde jag inte var möjligt, det är alldeles för roligt att gå till jobbet, så har jag inte känt över mina tidigare yrkesval. Lärarna är såna ESS på det dem gör, dem har sånt tålamod och lessnar aldrig på ens frågor och finns alltid där för en även efter utbildningen. DET har varit det mest FANTASTISKA med denna kurs tycker jag att alltid få snabb feedback och svar på sådant som man undrar över även efter att kursen är avslutad. Dem ger allt underlag som behövs och mycket mer därtill för att lyckas ha det här som yrke! Jättefina människor som vill att det ska gå bra för en!!!

  • Moa Kautto
   8 år ago

   Jag har haft fyra fantastiska dagar hos er och träffat ett gäng härliga människor, tack! Det ska bli så himla roligt att få börja sätta igång och öva och sedan komma tillbaka för support.

   Utbildningen var intensiv men lärorik och jag är glad att jag valde att gå till er och inte någon annanstans. Ebba, Mimmi och Mollie har haft ett enormt tålamod och varit ett rejält stöd när självförtroendet var lågt. Ser fram emot att få vara en del av Lashia-nätverket!

   Många kramar till er!

  • Emilia
   8 år ago

   Jag avslutade min utbildning igår och jag är sjukt tacksam och nöjd med att jag valde att gå den här utbildningen hos just er. Så engagerade, pedagogiska och trevliga lärare som gjorde det ännu roligare att lära sig. Jag har lärt mig så mycket på så kort tid och ser fram emot att komma på support och sedan göra mitt certifikat prov.
   Stort tack till Ebba, Mimmi och Anni som lagt ner mycket tid och engagemang på oss alla i gruppen! 😀

  • Linda
   8 år ago

   Jag har precis gått den här utbildningen som visade sig vara över alla förväntningar! Hade hört gott om Lashia innan men nu är jag helt säker på att jag kommer klara det här och i framtiden göra ett jobb jag kan vara stolt över! En stor trygghet är att man får komma på supporter så mycket man känner att man behöver tills man till slut blir certifierad. Otroligt bra hjälp och pedagogik kan jag inte tillräckligt tacka Ebba, Mimmi, Anni och Mollie för. Nu är jag supertaggad på att öva, öva, nöta, nöta! 😀

  • semarhawi
   8 år ago

   Tack för en riktig bra kurs!! Överförväntan med hela upplägget. Trodde att inte att jag skulle fastna för det här yrket. Men ni gör det möjligt och nu har jag fallit för det. 🙂

   Tack ännu en gång! Storkram till Ebba, Mimmi och Molly

  • fiaeriksson
   8 år ago

   Hej!
   Funderar du på en utbildning som kan ge dig bästa starten redan från början på en professionell nivå, så rekommenderar jag Lashia!
   Jag gick min med lärarled utbildning i 5 dagar, det kände jag va tryggt för att få en bra grund att stå på innan jag skulle praktisera på egen hand på hemmaplan.
   Mycket trevligt bemötande av lärare och andra elever på en familjär nivå.

   Jordnära enkla människor som hjälper dig så mycket du vill och när du vill med fri support, även efter din grundutbildning. Dom är kritiska och noggranna med att tala om hur du ska göra på ett trevligt och vänligt sätt, gör man fel får man förslag på vad man kan göra för att bli bättre.
   Jag har inte gjort en enda supertabbe med mina fransförlängningar p g a att jag redan från start fått så mycket bra kunskap om vad jag ska tänka på, de tabbarna man gör vet man redan om att man kan göra bättre, man får lära sig hur och vad man ska titta på för att hela tiden kunna utvecklas.
   Detta har gett mig trygghet i yrket och mycket nöjda återkommande kunder redan från start!Det är de återkommande kunderna som jag har lärt mig på, då ser jag hur jag har gjort och vad jag kan göra bättre.
   Det som mer är fint med denna utbildningen är också att deras design är väl utvecklat och utforskat för att passa alla ögonformer, vi ser ju alla olika ut och har olika förutsättningar. Med Lashia design lyckas man med sina fransförlängningar.
   Välj denna utbildningen för det är värt var enda öre om du vill jobba som professionell frans-stylist tillsammans med fantastiska kollegor som finns runt om i landet.
   Du får god hjälp med din start här från kollegor och lärare som verkligen vill att du skall lyckas!
   Jag kommer att fortsätta gå mina framtida fortsättnings kurser hos Lashia.
   Lycka till med ditt val och hoppas att vi ses framöver i ”Lashiafamiljen” 😉
   mvh Fia/Fransardalarna/Dalainkoff

  • Anny
   8 år ago

   Jag är så glad att jag gick lashias utbildning. Är lika stolt varje gång jag berättar för mina kunder vart jag har utbildning ifrån.
   Tack vare lärarna på skolan och utbildningen så älskar jag mitt jobb, har fått ett stort gäng med stamkunder och har fullbokat 3 veckor framåt hela tiden och det är tack vare lashia metoden. Supernöjd!

  • leanneoakley
   8 år ago

   En helt underbar utbildning, värd varenda krona om inte flera! Grundlig och nogrann undervisning och ett strålande support så länge man behöver. Ebba och Mimmi gör ett toppen jobb med hur de stöttar och hjälper oss alla Lashia utbildade att bli de bästa vi kan bli. Rekomenderar denna utbildning direkt till alla som frågar, ligger alltid steget före i teknik och utveckling. Så otroligt nöjd med mitt val att gå till Lashia!!! Kommer även fortsätta utbilda mig hos Lashia med allt som kan behövas och erbjuds så värt det att få en grundlig och nogrann utbildning redan från start.

  • Madde
   8 år ago

   Jag är jätte nöjd med utbildningen! Lärarna är på elitnivå och är grymt duktiga på det dom gör! Man får en grundlig utbildning och inget känns obekvämt eller pinsamt. Man blir bra omhändertagen och känner sig som en i familjen direkt! När utbildningen på skolan är över så vet man att man inte är ensam, man får komma till skolan på support och alla som är utbildade genom Lashia hjälper varandra att lyckas!

   Trivdes jätte bra och är jätte glad för mina nya vänner jag har lärt känna via utbildningen samt mina fantastiska lärare!! Det finns en anledning till varför Lashia har det BÄSTA ryktet inom branschen!! Du kommer inte ångra dig!!

  • annasandberg
   8 år ago

   Den här utbildningen är det definitivt högsta klass på! Fantastiska underbara lärare som får en att känna sig välkommen och lär ut på ett så pedagogiskt och bra sätt. När jag började hade jag ingen aning om hur man gjorde fransförlängning. Nu sörjer jag varje gång jag är klar med en kund.. vill bara fortsätta och fortsätta 🙂
   Att dessutom kunna ställa vilka frågor som helst nu efter utbildningen och få svar snabbt både genom vårt familjära nätverk och från Ebba och Mimmi är riktigt skönt. Känns bra att få tillhöra ”Lashiafamiljen” 🙂
   Ebba, Mimmi och Sabina – tack för ert arbete!!

  • mikaelaeriksson
   8 år ago

   Jag är väldigt nöjd med min utbildning hos Lashia. Jag har fått ett väldigt bra, seriöst intryck av den. Jag tycker att mina kurskamrater var trevliga och att mina lärare Ebba och Sabina var otroligt fina och trevliga. Jag rekommenderar Fransförlängarutbildningen starkt. Jag trivdes jättebra och ville inte sluta!

   Tack Ebba och Sabina, jag önskar er all lycka!
   Superbra utbildning!

  • Rose-Marie
   8 år ago

   Vet inte hur jag ska börja förklara hur bra denna utbildning var. Är supernöjd med att jag valde Lashia att gå utbildningen på. Är supernöjd med allt, inte nog med en bra utbildning, man får även support efter avslutad utbildning, kan ställa dom dummaste frågorna och ändå få bra hjälp och stöd i det jag gör.

   Så du som är osäker, tveka inte en sekund på att ta
   Lashias utbildning, tro mig det är det bästa jag gjort!!!

   Tack Mimmi och Ebba för att ni är så professionella i det ni gör!!

  • Elin Falkdahl
   8 år ago

   Jag är så otroligt glad att jag verkligen kollade upp och jämförde alla utbildningar som finns med omdömen och bilder och valde att gå utbildningen hos underbara Ebba och Mimmi på Lashia. Otroligt lärorikt och jag älskar mitt arbete och tack vare dom har jag fått en stadig och trygg grund med massor av nöjda kunder.
   Kan inte ge er nog med beröm. Finns bara en utbildning som är god nog och det är Lashia.

   Stor kram till er!

  • Anna-Leena Danielsson
   8 år ago

   En kanon utbildning! Är så glad att jag tog steget och gick denna utbildning i fransförlängning!
   Man får en grundlig utbildning och fantastisk support från lärarna Ebba och MImmi!
   När man gått utb. får man tillgång till ett Lashia forum, där alla i Lashia ”familjen” finns med. Är det något man funderar på, så finns de alltid nån som varit med om något liknande och kan hjälpa!
   Lashia är dom bästa!

   /A-L, MaXaD i Vilhelmina

  • Marie Högström
   8 år ago

   Jag gick utbildning hos Lashia och tycker att det var helt klart värt every penny. Anna Brorson @ Your skin har varit fantastisk. Utbildnings uppläget med teori och praktik har varit givande. Att du dessutom får tillgång till support efter utbildning och med det nätverket som finns inom Lashia gör att du känner dig trygg när du börjar din karriär som trainee. I Lashianetwork på FB kan du få svar snabbt av erfarna lashior när du är osäker och har fundringar över något. Vill du bli den bästa inom fransförlängning gå hos Lashia^_~

  • Johanna Frances
   8 år ago

   Man kan leta land och rike efter en ögonfransutbildning, men ändå inte hitta någon som ger så mycket som Lashias!
   Det självförtroende och stöd dom skickar hem en med är otroligt!
   Dom är så mån om sina elever att man när som helst får stöd och support över internet/telefon.

   Återkommande kunder från första stund, säger även det nästan allt!
   Jag är otroligt tacksam för allt och kommer alldeles snart boka cert-tid 😀

   Ni är absolut grymmast!!! 🙂
   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2014/05/image-14.jpg[/img]

  • Ida Larsson
   8 år ago

   Jag kan varmt rekommendera lashiautbildningen!!! Är så nöjd och har lärt mig massor både under kursen och av ”lashiafamiljen” man får på köpet genom Facebookforumet

  • Leonie
   8 år ago

   Fantastiskt bra utbildning med superduktiga lärare!
   Jag satt många kvällar och kollade olika utbildningar innan jag bestämde mig för Lashia och jag kunde inte vara mer nöjd med mitt beslut.

   Utbildningen är grundlig där du verkligen får lära dig allt du behöver för att bli en duktig fransstylist. Men det absolut bästa är de höga kraven de har på sina elever och vikten av att alla ska göra ett bra jobb och bygga upp namnet Lashia. Du får fri support när än du behöver och kan alltid vända dig till antingen lärarna Ebba och Mimmi om det är något eller skriva till alla andra duktiga Lashia Eyelashdesigners för tips och feedback.
   Alla inom Lashia hjälper varandra istället för att se varandra som konkurrenter och det tycker jag är fantastiskt bra!
   Jag vet inte någon som gått Lashias utbildning som inte varit nöjd!

   Tack Ebba och Mimmi, ni är bäst och ni gör oss bäst!!!

   /Leonie @beautybyleonies

  • Sara, Lash N' Beauty
   8 år ago

   Världens bästa utbildning. Ska du gå en ögonfransutbildning? Jag tycker att du ska gå den hos Lashia för att bli bäst inom ögonfransförlängningsbranschen. Finns verkligen ingenting att anmärka på. Mimmi och Ebba är fantastiska personer som bryr sig om en och utbildar/hjälper en hela vägen.

   En utbildning hos Lashia var det bästa jag någonsin gjort.

  • Mia Längö, Milashes
   8 år ago

   Den bästa skolan i Sverige! Varför? Grundlig och bra utbildning på skolan men det som gör Lashia outstanding är supporten efteråt. Jag gick kursen för ca 1,5 år sedan och fortfarande idag är Ebba och Mimmi ett stort stöd för mig. Inte bara när det gäller fransförlängningar utan även när det gäller produkter, kunder och företagande. Lashianetwork är en fantastisk sammanhållning för fransstylister i hela Sverige – vi är som en stor familj. Tack Ebba och Mimmi för ert engagemang och att jag idag är mycket bra på det jag gör! 😉

  • ceciliaahlenius
   9 år ago

   Ett jättetack till Ebba och Mimmi (och de andra Lashia-tjejerna) för en helt fenomenal utbildningsvecka i ögonfransförlängning! Lashias utbildning är mycket omfattande och de 4 dagarna på skolan behövs verkligen för att sedan kunna utöva yrket på ett professionellt och säkert sätt. Känner mig trygg i mitt val av utbildning och kan varmt rekommendera den till ALLA!

   Gott Nytt År!
   // Cecilia

   Beauty By C, Avesta

  • Beauty Lashes By Suzz
   9 år ago

   Jag gick kursen som började 30/9-2013 Kan bara säga att det är den absolut bästa utbildningen man kan få, o bra support efteråt 24/7 Ni är enormt duktiga på att lära ut olika tekniker, samt att ge tips o råd på ett bra sätt, ångrar inte en minut att jag tog denna utbildning det bästa jag någonsin gjort Tack Ebba o Mimmi ni har gjort ett toppen jobb o alla andra som bistår vid utbildningen

  • Sabinas fransar
   9 år ago

   Världens bästa utbildning. Rekommendera den till alla. Är så glad att jag hamnade hos Ebba och Mimmi och ingen annan. De bästa helt enkelt !

  • Emmas Skönhet
   9 år ago

   Jag är sååååå glad att jag valde just denna utbildningen. Gör det du också. Du kommer bara ångra en sak………….att du inte började tidigare. Tack vare underbara Ebba och mimmi har jag lärt mig att göra en snygg fransförlängning på väldigt kort tid, trodde faktiskt inte att det var möjligt att det skulle gå så fort. Tack vare dem har jag alltså väldigt nöjda kunder.

   tack snälla för allt 🙂

  • Tiina Troberg
   9 år ago

   Jag gick utbildningen hos Anna Brorson i Göteborg. Blev ju kär i henne. Sånt tålamod får man leta efter:)
   Jag tog först en prova på kurs…sen tog jag hela kursen. Det är det bästa som jag gjort nånsin. Jag älskar att lägga fransar och nu helt plötsigt sitter jag i Los Angeles och gör det för att min mans jobb tog oss hit.
   Han tycker att det var ett smart val av mig att välja det här yrket för han ser att jag mår så bra av det. Jag är alltid glad efter mina arbetsdagar. Jag får börja om från noll här i USA med kundkrets och vänner men alla kunder är supernöjda med fransarna och kommer tillbaka och ja…en del har blivit mina vänner. Vi får se vart det tar mig nånstans…Jag är just nu tillbaka på ruta ett på sätt o vis. Men jag tror att det kommer gå jättebra för jag har passionen för fransarna i mig:) det är allt som behövs…Nästan…Man får lära sig att ”varva ner” man kan aldrig stressa negativt i detta yrke….haha. Då blir man alldeles skakig…
   Jag rekommenderar utbildningen starkt och fick bra support av Anna när jag var osäker på nåt. Och supportar varandra gör vi på våran egen network sida genom bilder och diskussioner om vadsomhelst inom fransar:) Love it! Lashia is da best:)
   Och jag känner mig aldrig riktigt färdigutbildad…Det kommer nya utmaningar hela tiden….Alla ögon och människor är så individuella…Men det är det som är tjusningen.
   Om du inte går din utbildning hos Lashia vet jag faktiskt inte vart du ska gå. It´s the one and only!!! Och du kan alltid rekommendera till andra Lashia tjejer och veta att det blir bra.

  • Linda
   9 år ago

   BÄSTA UTBILDNINGEN!! Är verkligen såå glad att jag valde att utbilda mig hos Ebba.. Kände bara lycka igår när jag åkte därifrån efter fyra fantastiska dagar, och lättad över att jag inte valde att gå någon annanstans!
   Så jag rekommenderar verkligen Lashias utbildning för er som vill utbilda er!!!

   Tack Ebba och Mimmi för allt!
   Ni är helt klart bäst!

  • Jenny
   9 år ago

   Lashia fransförlängning var min första utbildning i min nya karriär. Den var värd vartenda krona.
   Tack vare denna underbara utbildning, kunde jag öppna min nya skönhets salong. Med fullt förtroende på mig själv och mitt nya jobb. Jag har nu försörjt mig på fransförlängning i 6 månader. Å bokningarna bara ökar.

   Ebba är en grym lärare. Väldigt lätt och trevlig att ha å göra med.
   Hon ger sin fulla uppmärksamhet och hjälp till sina elever. Kursgruppen är liten och personlig.

   Den kundskapen och stödet jag har idag, går inte att få på någon annan utbildning.

   Så funderar du på att gå utbildningen. Sluta fundera och boka plats.

   Mvh
   Jenny Gabrielsson
   Salong Lux
   076-0208385

  • Ebba
   9 år ago

   Tack Paulinna och Viveca.
   Vi blir så himla glada att ni skriver här vad ni tycker om utbildningen.
   Vi på Lashia vill att ni alla ska bli så duktiga som möjligt för att nå vår mål;
   Att kunderna skall få den bästa ögonfransförläningen som någonsin är möjligt.
   Det kommer vi vinna på i längden.
   Visar bild från utbildningen 3:e dagen.

   Kram
   Ebba
   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2013/04/fotontomfeb20131380.jpg[/img]

  • Viveka Snellman
   9 år ago

   Snart ett år har gått sen jag bestämde mig för att bli Fransförlängare på heltid. Jag valde Lashia för att jag ville gå en kurs med Certifierade utbildare, Lashia är medlem i SAFE och för mig var det viktigt med en kurs som är godkänd.

   *Ebba är en utmärkt lärare som är ärlig och noggrann, helt fantastisk på att lära ut.
   *Servicen från Lashia är superbra. Har man frågor och funderingar så får man alltid den hjälp man behöver.
   *Webshopen är lätt att förstå och det är lätt att beställa hem de varor man behöver, och det tar inte många dagar innan man har allt hemma.
   *Priserna är väldigt bra hos Lashia, har varit inne och jämfört priser hos andra.
   *Lashianetwork är helt suveränt, har kunder som hittat mig igenom den sidan, bra att kunna marknadsföra sig där. Och är man ute och reser har kunden lätt att hitta en franssättare vart som helst i Sverige.

   Kan med hela mitt hjärta <3 rekomendera denna utbildning. Mina kunder älskar mitt sätt att jobba och att man är så noggrann, och där har jag bara Lashia att tacka för.

   Stor kram från Viveka i Borlänge Lash is more som är mer än nöjd.
   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2013/04/IMG_1256.JPG[/img]

  • pauliinasuhonen
   9 år ago

   Efter 4 intensiva dagar med utbildning ser jag fram emot att få sätta igång! En genomtänkt utbildning, och tillgång till support så att man vet att man verkligen gör rätt, toppen!

  • Ebba
   9 år ago

   Tack för alla fina kommentarer om utbildningen.
   Lycka till nu och kom snart på support;))
   Ser fram emot certprovet.

   Fotot som ni vet är från utbildningen när vi före-efter bild.

   Kramar till alla

   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2013/03/fotontomfeb2013089.jpg[/img]

  • Vicky
   9 år ago

   EBBA ÄR FANTASTISK!
   Ångrar inte att jag tog denna utbildning!

  • Johanna Moden, Eyelash Design JM Södertälje
   10 år ago

   Gick denna kurs för 2 år sedan, och det är det bästa jag har gjort 🙂
   Har fått så bra feedback och hjälp från Ebba och Mimmi!
   Deras noggrannhet och utlärningsmetod har gjort till att jag idag sitter med min egna salong, och har massor av underbara kunder!
   Kan inget annat än rekomendera denna kurs!

  • Bonitasfransar / Anamaria
   10 år ago

   Jag kan bara rekommendera Lashia skola för Ögonfransförlängning .
   Ebba är super duktig, trevlig och har mycket tålamod. Hon lärde mig allt hon kunde kändes som, och fick alltid bra bemötande när jag ringde henne för att fråga något, så länge jag inte var klar med min certifikat…..men jag måste erkänna att även nu, när jag är certifierad ringer jag henne ibland för att fråga vad som helst och hon är lika trevlig som alltid.
   ..Jag har pratat med andra personer som har gjort denna kurs någon annanstans, men jag inser att de inte har lärt sig väl .
   Jag känner mig säker , trygg och också stolt på vad jag lärt mig hos er.
   Tack bästa Ebba och Mimmi
   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2012/10/415491_337079519670127_1744080244_o.jpg[/img]

  • Malin Ioannidou
   10 år ago

   Över förväntningar!
   Otroligt nöjd med all support! Hemtrevligt och jordnära.
   Utbildningen är verkligen på elitnivå!
   Man känner sig trygg och har fullt stöd hela vägen och även efter utbildningen.
   Rekomenderar varmt Lashia och Ebba!!!
   Även kunderna letar efter en Lashia terapeut att göra sina fransar hos.

   Malin Ioannidou

   Bara bra hälsa och skönhet
   Hantverkargatan 88
   Stockholm

  • Spring
   10 år ago

   Väldigt bra utbildning, mycket träning. Begränsade antal elever som gör kursen mer effektiv.
   Ebba är en jätte trevlig person som har de bästa råd och största tålamod med oss.
   Hundra procent nöjd!

  • Ylva Bergström, Ylvas Fransar Sundbyberg
   10 år ago

   Rekomenderar varmt denna utbildning…du får en grundlig utbildning till världens bästa yrke… Gå inte på lock utbildningar med certifikat efter en dag det ända du kommer få är missnöjda kunder som jag kommer få…; ) den kompletta utbildningen ger dig allt för att du ska lyckas och du får äran att bli upplärd av mästarnas mästare…hade inte kunnat bli nöjdare varken med val av yrke eller utbildning…Evigt tacksam för all kunskap jag fått

   !!!

  Leave a Review

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Overall:
  Select a rating