• image-142

  a72742ad107c2ec541925b84d38daeedProfile
Photos
Map
Reviews
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • 26 Reviews on “Lindah Karlsson, Fransförlängning”

  Overall:
  • Rachanee
   8 år ago

   Har varit hos Lindah idag för andra gång. Är supernöjd igen!! Lindah är proffsig, noggrann och vet hur en tjej vill har sina ögonfransar.. Jag rekommendera er alla som vill har långa och naturliga ögonfransar att ni gå till Lindah!! Tusen tack Lindah! Vi ses snart igen!:)

  • Rachanee
   8 år ago

   Har varit hos Lindah nu för andra gång. Är så supernöjd! Lindah är mycket proffsig, noggrann och lyhörd samt att hon vet precis hur man vill har ögonfransar. Jag kan varmt rekommenderar Lindah till er all som vill har supersnygga och naturliga ögonfransar.. Tack än en gång Lindah du är bäst!! Vi ses snart igen!!:)

  • Karin
   8 år ago

   Jag har gjort fransar tidigare men var inte i närheten så nöjd med resultatet då som jag är nu efter att ha gått hos Lindah.
   Hon är varm, personlig, professionell, seriös, noggrann och underhållande -på samma gång! Jag bor långt ifrån och resvägen tar lång tid, men det är värt det, jag är alltid på så gott humör när jag går därifrån -och har dessutom långa naturtrogna ögonfransar som håller.

  • Emily
   8 år ago

   Det var inget tvekan om att det blev 5/5 stjärnor. Blev superduper nöjd med resultatet och lär definitivt fortsätta, tycker verkligen man ska gå till Lindah om man känner sig osäker över hur resultatet ska bli för hon vet verkligen vad som passar en själv!

  • Ida
   8 år ago

   Proffsig och med god kundservice! Lindah har verkligen ansträngt sig för att mina fransar ska bli så vackra det bara går! När fransarna släppte pga av min franskvalitet fick jag komma tillbaka kostnadsfritt och fixa till dem.. Med det nya limmet sitter de jättebra! Kul att få mycket beröm från omginingen. Nu även lite extra fin efter en fin brynförning och formning. Kan verkligen rekommendera Lindah!

  • Annelie Ihre
   9 år ago

   Igår gjorde jag för första gången fransar hos Lindah så jag har inget att jämföra med. Men jag är över förväntan nöjd 🙂
   Lindah är duktig på att se vad som passar för ditt öga, ansikte och personlighet. Hon är en fantastiskt trevlig och behaglig person som jag verkligen kan rekommendera.
   Idag har jag fått så mycket komplimanger för att jag har sminkat mig så snyggt idag, frågor om jag köpt en ny mascara. Det var mascara-effekt jag var ute efter så det är kul.
   1000 tack till Lindah, vi ses snart igen 🙂

  • Ingrid
   9 år ago

   Varje gång blir jag lika nöjd! Lindah är otroligt duktig och har både kunskap och känslan för att alltid leverera ett fantastiskt resultat! Att hon dessutom alltid är trevlig, avslappnad och tillmötesgående är bara ett extra plus! Kan varmt rekommenderas!

  • Anna li
   9 år ago

   Jag har varit hos Lindah en gång och blev otroligt nöjd med hennes arbete. Hon är varm och mycket trevlig! Hon gör ett fantastiskt jobb med fransarna och är väldigt nogrann. Kommer fortsätta gå till Lindah och kan varmt rekomendera henne. 🙂

  • Zina
   9 år ago

   Lindah Karlsson är helt ärligt den bästa jag vart hos! Hon tog hand om mig så bra och förklarade väldigt bra och noga! Jag har aldrig varit så nöjd hos någon som jag vart hos henne ! Mina fransar blev exakt som jag önskat!’ Tjejer gå och fixa era fransar hos Lindah utan att tveka !! Ni kommer aldrig va missnöjda!!

  • Veronica
   9 år ago

   Supernöjd! Efter att ha råkat knipsa av massa ögonfransar med min ögonfransböjare har jag nu fått nya fantastiska fransar av lindah!

  • Josefine Ö
   9 år ago

   Jag gjorde fransar igår (för första gången) hos Lindah och är så himla nöjd!
   Har hört av andra att det ska göra ont – vilket skitsnack! 🙂
   Enkelt, smärtfritt och ett vackert resultat! Kommer defenitivt tillbaka!

  • Ofelia Johansson
   9 år ago

   Varit hos LindaH (med H) och gjort fransar idag och kan inte säga annat än att det är otroligt noggrant, snyggt och fylligt gjort. Varit hos flera andra men har äntligen hitta den person som jag nu kommer gå hos! Rekommenderar varmt!

  • Victoria S
   9 år ago

   Jag är så nöjd!! Har aldrig fått så många komplimanger för mina fina fransar:) Lindah är noggrann, lyhörd och otroligt duktig!! Rekommenderas:)

  • Elin
   9 år ago

   Jag är sjukt nöjd med mina fransar som Lindah gör.
   Hon är BÄST!!

  • Linda H
   9 år ago

   Älskar mina nya fransar, supertack Lindah! Kan inte låta bli le när jag ser mej i spegeln jag anar ett nytt beroende 🙂

  • Cathrine Eliasson
   9 år ago

   Jag har varit hos Lindah två gånger och är SUPERNÖJD. Väldigt skönt att se sminkad ut, utan smink med ett naturligt resultat, så mig blir du inte av med i första taget. Du är så bra på det du gör, Lindah.

   Hon är proffsig, kunnig, noggrann, härlig och kundorienterad.

   Cathrine

  • Nicki
   9 år ago

   Gjorde min första fransförlängning någonsin hos Lindah, och blev jättenöjd med resultatet.
   Nu är det dags för påfyllning efter en semester med sol och bad, där fransarna ändå satt över förväntan!
   Rekommenderas till alla som är ute efter fina fransar!

  • Emilia
   9 år ago

   Supernöjd! Jättetrevlig och duktig tjej. Rekommenderas verkligen. Proffsigt jobb 🙂 Tack Lindah för mina nya fina fransar //Emilia

  • Caroline Dovling
   9 år ago

   Jag har precis lämnat Lindah efter att hon gjort ett nytt set med ögonfransar på mig och jag kunde inte vara mer nöjd!! Jag blev glatt överraskad av hennes kundfokus och lättsamma sätt. Resultatet blev över förväntan och hon var otroligt noggrann och professionell! Jag har redan bokat tid för påfyllning och det kommer jag att fortsätta att göra!

   /Caroline

  • Anna
   9 år ago

   Jag är supernöjd! Lindah är trevlig och serviceinriktad och väldigt proffsig i det hon gör! Man har fullt förtroende för henne! Kommer fortsätta gå till henne!

  • Carina
   9 år ago

   Lindah är noggrann, proffsig och väldigt trevlig

  • Maria
   9 år ago

   Jag var hos Lindah idag för första gången och blev supernöjd! Noggrann och duktig och som någon redan skrivit, mycket trevlig! 🙂 Jag kan varmt rekommendera henne, har redan bokat en ny tid.

  • Jolene Sjöberg
   9 år ago

   Första gången jag gör fransförlängning och blev supernöjd! Lindah förklarade steg för steg vad hon gjorde och skulle göra vilket gjorde att man blev ännu mer bekväm. Lättsam och jättetrevlig tjej. Med hennes noggrannhet, skicklighet och framförallt öga för detaljer gjorde att resultatet blev fantastiskt!! Jag kommer absolut göra mina fransar hos henne i framtiden!

  • Natascha
   9 år ago

   Har nu varit hos Lindah två gånger och jag är super nöjd! Resultatet jag vill ha är det resultatet jag får. Och man ser redan förbättring från första gången. Man blir varmt omhändertagen jag kan verkligen rekommendera att gå till Lindah.

  • Helle
   9 år ago

   Grymt bra. Blev helt paff av resultatet fick långa fina fransar som ser helt äkta ut. Kan varmt rekommendera lindah.
   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2013/07/image-2.jpg[/img]

  • Nathalie
   9 år ago

   Kan varmt rekommendera henne. Noggrann, duktig, professionell och väldigt trevlig. Har varit hos henne 2 ggr nu och kan redan se hennes utveckling 🙂 Bästa eleven jag varit hos!

  Leave a Review

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Overall:
  Select a rating