• image-86

  46331f72424a1ad19ca806bd70ff9366

 • image-87

  c69330d128acf35a18df3ba9297ed1f9

 • image-88

  c8ddfdc9e0a2a581543e2f0ca47f7266

 • image-89

  58a519edc7ac57a1ef5bf89c1d55628f

 • image-90

  e47acf2c72cc2b0488e80268a9cd300dProfile
Photos
Map
Reviews
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • 88 Reviews on “Sahar Fransförlängning Göteborg Allékliniken”

  Overall:
  • Stella
   8 år ago

   Sahar är den bästa på ögonfransar förlängning, punkt slut!
   Sahar har lagt ner 2 timmar på att limma står efter står på mina franar. Jag är mycket nöjd för resultat. Ögonfransarna sitter bra. Det känns underbart att vakna med vackra fransar och är vackra hela dag! Stark rekommendera Sahar.

  • Molly Berggren
   8 år ago

   Till alla som vill göra en ögonfransförlängning, enkelt sagt: Sahar är helt klart bäst i hela Göteborg!

  • Roxanna
   8 år ago

   Efter att ha varit runt och runt och testat alla möjliga salonger i stan kan jag konstatera att Sahar utan tvekan är den bästa fransstylisten i Göteborg. Sluta leta, bättre salong och finare fransar och goare tjej kommer ni inte hitta någon annanstans

  • Josefina Danielsson
   8 år ago

   Göteborgs bästa fransförlängning hittas hos göterborgs skickligaste fransstylist – Sahar! Det pratas mycket om Sahar i stan men inte förrän man varit hos henne en gång vet man vad folk menar. Hon är så skicklig, så petig, så underbar som person och helt unik i det hon gör. Sahar är verkligen BÄST på fransar.

  • Miranda Nyborg
   8 år ago

   Jösses vilken talang. Sahar är unik i det hon gör. Fransarna hon gör är verkligen perfekta. De håller sig supersnygga i flera veckor, de känns så naturliga och bekväma. Man får sådant självförtroende på köpet. Helt klart värt pengarna. Dessutom är hon verkligen supergullig, hon är väldigt lugn och väldigt säker på det hon gör så man blir automatiskt lugn av henne. Jag kommer aldrig mer gå till någon annan.

  • Hanna
   8 år ago

   Jag blev tipsad om Sahar från en kollegas dotter vars väninna går hos Sahar. Till en början var jag skeptisk då jag velat göra en fransförlängning i 1 år nu men ej vågat pga alla skräckscenarion man hör. Sahar är SÅ proffsig i sitt sätt och hon lugnade ner mina nerver direkt. Hon la ner 20 min på en konsultation innan vi satte igång och när jag la mig kändes det jätte bra. När jag öppnade ögonen efter 2h fick jag inte ur mig något annat än WOW!!! Är ni ute efter göteborgs bästa fransstylist, de finaste fransarna, den underbaraste tjejen med servicekänslan på TOPP, så är det helt klart Sahar ni skall gå till.

  • Annika Hellström
   8 år ago

   Tusen tack Sahar för att du fick mig att känna mig som en prinsessa på min bröllopsdag. Fransarna som du gjorde på mig gjorde ALLT på mitt utseende på min stora dag. Jag kände mig som askungen och är så så glad att jag blev tipsad om dig och fick äran att bli omhändertagen av dig inför mitt bröllop. Jag är så nöjd med resultatet och trots att det gått flera veckor och trots allt smink jag hade i ansiktet den dagen ser fransarna superfina ut fortfarande. Tusen tack och jag ser fram emot mitt nästa besök hos dig snart 🙂

  • Mikaela Persson
   8 år ago

   Kvalité för mig är när hållbarhet, perfektion, bemötande och service går hand i hand. Kvalié är när man går in till salongen och får en ögonfransförlängning gjord av Sahar. Efter det går man aldrig någon annanstans.

  • Tilde Johansson
   8 år ago

   Efter att ha gjort fransförlängning i många år och på många ställen kan jag konstatera att det Sahar levererar kan ingen annan leverera. Sahar är BÄST I TEST!

  • Nina R
   8 år ago

   Jag har hittat min fransstylist! Jag har letat och letat, testat och testat, varit på både billiga och dyra salonger, men ingen har levererat samma resultat som Sahar. Hon är en guldklimp, både som person och i sitt yrke. Letar ni efter en unik fransstylist som gör en perfekt ögonfransförlängning så är det Sahar ni skall gå till.

  • Tindra Persson
   8 år ago

   Göteborgs stjärna! Sveriges stjärna! Det finns ingen som kan utföra Sahars jobb som Sahar. Det finns inget annat att säga. Sahar är verkligen en strålande stjärna.

  • Samaneh Zargari
   8 år ago

   Jag kommer från Uppsala och är relativt nyinflyttad i stan. Jag är själv frisör och väldigt petig med var jag gör mina skönhetsbehandlingar. Jag frågade runt för att se vart man kan göra göteborgs bästa fransförlängning och då hörde jag om Sahar. Jag kan verkligen säga att hon har magiska fingrar. Hon skapar verkligen magi och perfektion och fransarna håller verkligen jätte bra. Jag är fast, och absolut en stamkund och ger Sahar 10 stora guldstjärnor

  • Mikaela Adolfsson
   8 år ago

   Göteborgs i särklass bästa fransstylist. Jag har gjort mina fransar på många andra salonger i Göteborg, även bland annat hos en del andra Lashia-stylister. Men INGEN kan mäta sig med Sahar. Vill ni vara 110% nöjda så är det Sahar som gäller.

  • Sandra Bro
   8 år ago

   Helt klart den bästa fransstylisten i Göteborg – utan tvekan. Vill ni ha en grym ögonfransförlängning utförd av ett riktigt proffs är det Sahar ni skall gå till

  • Josephine Bernhardsson Hernandez
   8 år ago

   Gjorde mina fransar hos Sahar igår och är så nöjd! Kommer fortsätta gå tillbaka till henne och kan absolut rekommendera henne till den som har eller funderar på att ska fransförlängning. En jättegullig tjej dessutom som verkligen får en att känna sig trygg, vilket man gärna vill om nån ska pilla runt ens ögon.

  • Shanaj Mahini
   8 år ago

   Finner inga ord hur nöjd jag är med mina fransar och vilket jäkla bra jobb hon har gjort. Första gången jag gjorde en fransförlängning och Sahar förklarade grundligt hur jag skulle sköta fransarna och allt jag behöver veta. Tanken var att det bara skulle vara en engångsgrej med fransarna, men efter att ha sett resultatet kan jag inget annat säga än att jag kommer DEFINITIVT göra om detta och gå tillbaka till henne. Bara massa ++++

  • Jenny Hallingborg
   8 år ago

   Sahar är en SuperStar, så skicklig

  • Caroline Jigander
   8 år ago

   Var på mitt första besök idag för min första fransförlängning någonsin, och är SÅ himla nöjd! Fick grundlig konsultation innan med all info som jag behövde. Sedan fick jag berätta om jag ville ha dem naturliga, längre, hur pass böjda osv. Sahar hjälpte till och sa vad hon tyckte skulle passa mina ögon, sedan var det bara att lägga sig tillrätta och slappna av
   Fick en chock när det var färdigt och jag fick se mig själv i spegeln Naturligt intryck, i perfekt längd, exakt som jag ville ha! Väldigt fräsch salong och det märktes hur grundligt arbete Sahar lade ner. Kommer absolut att gå tillbaka till henne igen! 2 tummar upp!

  • Jennifer Björklund
   8 år ago

   Om du letar efter Sveriges bästa fransstylist så har du hittat rätt!
   Sahar är en stjärna, en perfektionist & viktigast av allt i djungeln av alla fransstylister som finns;
   Hon är utbildad & certifierad, extremt noggrann i sitt arbete och nöjer sig inte förrän både jag som kund och hon är 110% nöjd med fransförlängningen.

   Jag kom till Sahar efter en misslyckad fransförlängning på en annan salong,
   jag hade tappat så många av mina egna fransar att jag hade stora glipor och den dåliga förlängningen hade börjat skapa inflammation i mitt vänstra öga.
   Jag hade inga stora förväntningar eftersom jag visste hur skadade mina fransar nu hade blivit.
   Men Sahar lyckade med otroligt mjuka händer, all sin kunskap & tog sig verkligen tid att få mig att se fantastisk ut.
   Trots alla mina skadade fransar såg det bättre ut än alla mina förväntningar!
   Så jag var på återbesök förra veckan & återigen överträffade hon mina förväntningar.
   Sahar är underbart serviceminded & professionell, miljön lugn & harmonisk, du känner dig helt avslappnad under behandlingen & hon anpassar självklart fransarna efter dina önskemål men även efter dina förutsättningar för bästa resultat.
   Hon är otroligt omtänksam, bryr sig om dig & följer upp sitt resultat för att försäkra sig om att du är helt nöjd.

   Så leta inte vidare efter någon annan fransstylist, du kommer inte att hitta någon bättre.
   Det är hos Sahar magin händer 🙂

  • Veronica
   8 år ago

   Har testat fransförlängning tidigare på annan salong, men har aldrig varit så nöjd som jag är varje gång jag går ifrån Sahar. Hon är både noggrann och proffsig och jag kommer aldrig att byta salong. Perfekt resultat varje gång! Rekommenderar starkt att gå till Sahar 🙂

  • Veronica
   8 år ago

   Har testat fransförlängning tidigare på annan salong, men har aldrig varit så nöjd som jag är varje gång jag går ifrån Sahar. Hon är både noggrann och proffsig och jag kommer aldrig att byta salong. Perfekt resultat varje gång!

  • Issa Hormiz
   9 år ago

   Jag har gjort ögonfransförlängning på olika städer och salonger sedan 2011. I göteborg ryktas det om att sahar skall vara den bästa fransstylisten. Jag blev väldigt nyfiken så jag ville testa. Ryktena stämde inte, sahar var inte göteborgs bästa, hon var VÄRLDENS BÄSTA! Hon är så oerhört petig i sitt jobb, hon analyserar sitt arbete så noga när hon är klar, hon ser detaljer som inte ens jag ser på mig själv. Jag är så grymt nöjd. Mina fransar kunder inte varit finare än såhär. Tio stora guldstjärnor från mig 🙂

  • obrien
   9 år ago

   Sahar gjorde mina fransar med perfektion! Jag är så otroligt nöjd och kommer absolut att gå tillbax till henne på ett återbesök 🙂 ♥ kan Varmt rekommendera de som funderar på fransfölägning att gå till ett proffs. Stort tack Sahar!!

  • Mouna Gaddour
   9 år ago

   Jag var hos Sahar igår och fick mina fransar förlängda och jag är suuuper nöjd ! Jag rekommenderar starkt att gå till Sahar på Allékliniken om man vill få god service , ett varmt bemötande och framförallt fina ögonfransar !
   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2013/12/MounaGaddour.jpg[/img]

  • Linda Kjellman
   9 år ago

   Gjorde mina fransar hos Sahar i onsdags och kunde inte bli mycket nöjdare än vad jag är!! Var innan väldigt nojig med att förlänga fransarna men hos Sahar känner man sig genast trygg och säker. Otroligt professionell, vänlig och duktig tjej som utgår från kundens bästa. Kommer absolut fortsätta gå till Sahar och bli kommande stammis! Bättre fransstylist finns inte!!

  • Ines Johansson
   9 år ago

   Gjorde mina fransar hos Sahar igår och blev helt otroligt nöjd, fransarna är helt makalöst fantastiska! Tjejen är helt klart begåvad och hur trevlig som helst! Rekommenderar starkt henne till alla som ska göra fransförlängning!!

  • Linn
   9 år ago

   Jag fick tips av en vän som gör sina fransar hos Sahar och jag blev sugen på att prova detta. Har aldrig förlängt mina fransar innan och var lite nervös. När jag kom till Allékliniken möttes jag av den sötaste, spralligaste, pratglada Sahar, hon informerade om allt, Blev genast lugn och kände mig trygg när jag fick min behandling. Sahar är väldigt noggrann och lugn, pratar inget när hon arbetar, vilket är skönt 😉 Positiv härlig och blev så nöjd med resultatet. Tusen tack fina bästa Sahar <3
   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2013/11/IMG_9399-1.JPG[/img]

  • Jeanette
   9 år ago

   Efter att ha testat 5 olika salonger kom jag till Sahar på Allékliniken och jag har aldrig varit så nöjd! Jag vill ha väldigt naturliga fransar, man ska inte kunna se att jag har förlängning, Sahar förstod på en gång vad jag menade och resultatet blev exakt som jag ville ha det! Idag hade jag mitt första återbesök och behövde bara ett litet sett då fransarna satt så bra från början. Sahar är väldigt professionell och noggrann, hon förklarar vad hon gör och varför. Hon har ett väldigt vänligt och lyhört bemötande och tar sig tid att få fransarna perfekta! Allékliniken har en lugnt och behaglig atmosfär där man gör sin behandling i ett enskilt rum. Om ni känner er osäkra så tycker jag att ni ska kontakta Sahar med eventuella frågor.

   Jag rekommenderar varmt att gå till Sahar!

  • Anna Suikki
   9 år ago

   Har gjort mina fransar hos Sahar två gånger nu och har blivit otroligt nöjd båda gångerna. Hon är väldigt nogrann och proffesionell och resultatet blir både snyggt och hållbart. Hon är väldigt kunnig inom sitt område och lyhörd för kundens önskemål och förväntningar. Att hon arbetar i en lugn och harmonisk miljö gör behandlingen väldigt behaglig. Helt enkelt perfekt med andra ord 🙂

  • Izabella Forsström
   9 år ago

   Sahar gjorde grymt fina fransar på mig idag(15/10)! Blev supernöjd! Denna tjejen vet vad hon gör och har ett bemötande mot sin kund som är guldvärt! Så vill ni ha långa, fina fransar och ett gott humör så går ni till henne!

  • Anela
   9 år ago

   Gjorde mina fransar hos Sahar igår och blev väldigt nöjd.
   Hon är riktigt petig och vet vad hon gör. Supertrevlig också och
   gör så att man känner sig trygg och bekväm där. Ni som är osäkra,
   ge det ett försök. Ni kommer inte bli besvikna 🙂

  • Anki
   9 år ago

   Efter att ha vandrat runt hos olika fransstylister i Göteborg har jag nu äntligen hittat den bästa! Sahar är både proffsig och vänlig, dessutom ödmjuk och inkännande – en kombination som tillsammans med ett fantastiskt resultat gör att man inte längre vill gå till någon annan! Jag som tidigare vid ögonfransförlängning haft både klåda, irritation och fransar som böjt sig åt alla håll, har nu naturliga, fina fransar som håller över tid. Bättre än såhär blir det aldrig – nu kan ni sluta leta! Är mer än nöjd och tacksam över hur underbart det är att vakna varje dag med fina fransar utan att behöva kladda med mascara! Tack bästa Sahar! Du har gjort underverk med mina egna skruttiga fransar! Världsklass;-)

  • Janni Persoon
   9 år ago

   Jag har aldrig varit så nöjd med en behandling tidigare. Sahar är simply the best. Jag hade hört mycket bra om hennes arbete och efter att ha haft många misslyckade fransförlängningar på andra ställen ville jag gärna prova Sahar, och jag kan verkligen rekommendera henne. Hon är otroligt duktig, hon vet precis vad som passar olika ögonformer, hon är så mjuk och lätt på händerna. Jag tycker verkligen att alla som vill testa fransförlängning skall gå till Sahar. Ni kommer, precis som mig, inte att ångra er, och kommer gå därifrån supernöjda med perfekta ögonfransar 🙂

  • Lina
   9 år ago

   Jag var hos sahar tidigare idag och vill bara säga att jag rekommenderar att alla ska göra fransar hos henne! Hon är super trevlig och vet verkligen vad hon gör. Jag är jätte nöjd med mina fransar dom ser så naturliga ut och jag känner inget obehag runt ögonen och tycker bara helt enkelt att alla ska testa hos henne ! 🙂
   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2013/08/image-2.jpg[/img]

  • Nooshin P
   9 år ago

   Jag fick rekommendationen att om jag ville få den bästa fransförlängningen i Göteborg så skulle jag gå till Sahar på Allékliniken. Efter att ha testat ögonfransförlängning på några olika salonger ville jag även testa Sahar och jag kan inte annat än att hålla med om att Sahar verkligen ÄR den bästa fransstylisten i Göteborg. Mina ögonfransar är helt perfekta, hon lyssnade verkligen på mina önskemål och gjorde precis det jag önskade. Sahar är så mjuk och lätt på handen, har ett väldigt trevligt bemötande och jag är verkligen supersupernöjd och kommer definitivt fortsätta gå till Sahar 🙂

  • Sofia Larsson
   9 år ago

   Efter att testat fransförlängning på 5-6 olika salonger och även hos andra Lashia-tjejer kan jag GARANTERA att ingen kan mäta sig med Sahar. Hon är så duktig att det inte finns ord, hennes tålamod går inte att beskriva. Hon är så noggrann när hon jobbar, perfektionist är det rätta ordet om Sahar. Jag har varit hos Sahar nu och kommer aldrig mer testa någon annan. Jag är stammis forever 🙂 Tusen tack Sahar för ett fantastiskt jobb och ett profesionellt bemötande, en riktigt avkopplande behandling och världens finaste ögonfransar 🙂

  • Joanna
   9 år ago

   I was by Sahar on Wednesday for the very first time but not the last time,Have to say that I was really shocked with the result -soooo amazing!I had lash extensions many times before but I was never so satisfied as I am with Sahars work. Best lashstylist ever<3 thank you Sahar again for my beautifull lashes

  • Theresia Abrahamsson
   9 år ago

   Sahar har MAGIC FINGERS. Jösses alltså, jag har fixat mina fransar i backaplan i 3 månader nu och innan det var jag på en salong i mölndal. Efter att ha tagit bort mina gamla hemska fransar hade jag stora glipor eftersom jag hade tappat så många fransar från mina tidigare uselt gjorda behandlingar. Sahar är så profesionell, istället för att prata dåligt om de andra försäkrade hon mig bara om att hon skulle ordna detta åt mig och förklarade istället i detalj vad hon skulle göra.. Magic fingers är allt jag har att säga. Inte ens med mikroskop kan man hitta gliporna. Wow!!! Fransarna är perfekta och jag kan inte sluta spegla mig 🙂 Hon är fantastisk och ingen kan mäta sig med hennes jobb och jag kommer aldrig sluta gå till henne. Kan det bli bättre? Ja, Sahar är en av de goaste underbaraste personerna jag någonsin träffat.. Sådan energi och utstrålning. Tusen tack fina Sahar

  • H. Nellie
   9 år ago

   Bäst! Har aldrig vart nöjdare med mina fransar!!

  • Catherine P
   9 år ago

   Är ni ute efter en profesionell ögonfransförlängning av Göteborgs bästa fransstylist så har ni kommit helt rätt. Sahar är grymt duktig, hon utför sitt jobb med största noggrannhet och resultatet blir bara WOOOW! Jag har fått så många komplimanger för mina fina ögonfransar och många av mina vänner och kollegor har efter att ha sett mina fransar själva bokat tid hos Sahar. Tusen tack underbara du 🙂

  • Caroline
   9 år ago

   Jag är en perfektionist som sällan blir helt nöjd. Men jag gick ifrån Allekliniken 100% nöjd med mina nya fransar. Sahar är otroligt duktig, trevlig och serviceminded. Tusen tack!

  • Julia
   9 år ago

   Så himla duktig tjej! Jag hade tidigare gjort en misslyckad fransförlängning men Sahar räddade mina fransar. Väldigt trevlig och la ner lång tid på mina fransar. Jag känner mig supernöjd! 🙂

  • Rachel Bäckström
   9 år ago

   Jag fick rekommendationen av min kollega att gå till Sahar för en fransförlängning och har nu haft fransarna i 2 veckor och de ser precis likadana ut. Förutom att hon är otroligt noga när hon jobbar, har hon ett väldigt profesionellt bemötande och har en väldig servicekänsla. Hon anpassar sig mkt och tänker mkt på kundens bekvämlighet. Jag är så nöjd med både Sahar men framförallt med mina oerhört snygga ögonfransar.

  • Olivia Jansson
   9 år ago

   Jag har varit hos sahar flera gånger nu och kan med handen på hjärtat säga att hon är en klass för sig. Det kan jag säga då jag varit på andra salonger innan och märker den stora skillnaden. Hon är så ödmjuk vilket även märks i hennes varsamhet i hennes arbete. Hon är jätte noggrann och väldigt petig med resultatet. Jag var mer än nöjd redan första gången jag öppnade ögonen och tittade mig själv i spegel men hon var inte nöjd så hon la ner mig igen och fortsatte. Hon lägger verkligen ner tid på detta och det märks att hon älskar det. Fransarna håller jätte bra och jag rekommenderar sahar till alla som har tankarna på en fransförlängning 🙂

  • Karolina
   9 år ago

   Super nöjd med fransförlängningen som Sahar gjorde! Hon är verkligen jätte duktig och noggran. Kommer absolut fortsätta göra fransarna hos henne 🙂 Rekomenderar henne starkt! Hon har otroligt bra bemötande och service. Fransarna sitter snyggt och det märks att hon är riktigt kunnig inom fransförlängning. Hon utför det helhjärtat för att få det perfekta resultatet 🙂

  • Nathalie Johansson
   9 år ago

   Jag är så så nöjd med min fransförlängning. Jag var jätte nervös innan mitt besök då jag aldrig hade testat att göra en fransförlängning innan. Men Sahar lugnade mig direkt och förklarade i detalj vad hon skulle göra, hon förklarade även allt under tiden som hon arbetade. Hon var så mjuk i händerna och så lugn och harmonisk själv. Hela behandlingen var en avkoppling med lugn musik i bakgrunden och levande doftljus. Och resultatet blev över alla förväntningar jag hade. Tack Sahar, du är verkligen outstanding! Ses snart igen 🙂

  • Jeanette Karlsson
   9 år ago

   Jag är en väldigt kräsen människa när det kommer till utseende, jag lägger ner 1,5 timme på smink och hår varje morgon och är väldigt noga med vem jag klipper mig hos osv. Jag gjorde en efterforskning i över en vecka innan jag bestämde mig för att utföra en fransförlängning. Jag läste bland annat allas kommentarer här och bestämde mig till slut för att ge Sahar en chans. OJ, säger jag bara, vilken duktig tjej. Hon la ner så mycket tid och gick fram och tillbaka och tittade från alla möjliga vinklar flera gånger under tiden hon arbetade och hon var så himla noggrann, och resulatet blev ju verkligen WOW! Jag är SUPERNÖJD och är definitivt en stamkund. Allt blev bara så över förväntan. Rekommenderar Sahar skarpt och ger henne 10 guldstjärnor 🙂

  • Jasmine Ivarsson
   9 år ago

   Tack så mycket snälla Sahar för fantastiska fransar.
   Jag rekommenderar Sahar till alla, hon är så charmig, ler alltid, har ett fantastiskt bemötande och en utomordentlig service. Jag ville ha en franslängd som hon inte hade inne men hon ordnade detta omedelbart. Jag är definitivt en återkommande kund för jag är verkligen jätte nöjd!

  • Paulina Ottosson
   9 år ago

   Om ni vill ha en perfekt, symmetrisk, felfri, och framförallt väldigt hållbar ögonfransförlängning så är det utan tvekan Sahar ni skall vända er till. Jag gick på återbesök först efter 5,5 vecka och då hade jag fortfarande en hel del ögonfransar kvar som fortfarande satt snyggt och hade fin form. Jag kommer helt klart fortsätta gå till Sahar, för hon är väldigt duktig och jag blir supernöjd efter ett besök hos henne 🙂

  • Rachel
   9 år ago

   Jag hade aldrig testat fransförlängning tidigare, och här har vi en dam som verkligen satte ribban högt kan jag säga. Oj vilken duktig tjej. Hon är väldigt begåvad, otroligt charmig, hon har så mjuka händer när hon arbetar och man får verkligen valuta för pengarna här. Man kan koppla av under hennes händer, och öppna ögonen två timmar senare och få en positiv chock av resultatet. Tack snälla Sahar för dessa vackra ögonfransar 🙂

  • Bahar
   9 år ago

   Jag gjorde mina fransar hos Sahar häromdagen och är så obeskrivligt nöjd! Fransarna är vackra och superlånga, samtidigt som de är lätta och ser naturliga ut. Jag hade inte kunnat vara mer nöjd och hennes fantastiska bemötande, service och mjuka händer är bara en stor bonus utöver det fantastiska jobb hon gör!
   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2013/04/IMG_2899.jpg[/img]

  • Annika Rasmusson
   9 år ago

   En suverän fransförlängare som verkligen lyssnar på sin kund, ger en fantastiskt bra service, arbetar väldigt lugnt och harmoniskt, sätter MÅNGA fransar som verkligen håller väldigt länge. Jag brukar gå på återbesök efter 4 veckor och då har jag en väldigt bra bit fler än hälften av fransarna kvar. Jag rekommenderar verkligen Sahar till alla som vill få långa, många, väldigt snygga och väldigt hållbara fransar.

  • Sakina Ädel
   9 år ago

   Jättefina fransar! Kan varmt rekommendera Sahar!

  • Felicia Larsson
   9 år ago

   Jag gjorde fransförlängning hos Sahar för första gången för 7 veckor sedan och blev såå nöjd. Mina fransar satt så bra att jag var tillbaka hos henne först nu, 7 veckor senare. Vi räknade fransarna och såg att jag fortfarande hade ca 20 ögonfransar kvar på varje öga – otroligt!! Jag har gjort mina fransar på andra ställen tidigare och då har de hållt 3-4 veckor på sin höjd, och inte varit i närheten av så perfekta som de var efter mitt besök hos Sahar. Sahar älskar sitt jobb och det märks, för hon är så himla duktig på det. Utöver detta är hon en fantastiskt go tjej, mycket profesionell i sitt bemötande och väldigt mån om sina kunder. Jag är garanterat en stamkund 🙂

  • Hanna Vachtar
   9 år ago

   Här kommer en bild till på mina fina fransar❤
   Tack Sahar för att du är så fantastisk :))
   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2013/03/image-2.jpg[/img]

  • Hanna Vachtar
   9 år ago

   Jag har varit hos Sahar flera gånger nu:)) och är alltid lika
   Nöjd:). Super duktig och gullig tjej som är så himla noggran:)
   Kommer fortsätta gå till henne!

   Kan verkligen rekommendera henne till alla som
   Är sugna på fransar!
   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2013/03/image-1.jpg[/img]

  • Susanne Persson
   9 år ago

   Jag har bara en enda sak att säga: det är helt OTROLIGT vad duktig den här tjejen är. Jag kan med en stor garanti säga så då jag varit på många olika salonger i göteborg och ALDRIG fått fransar i den här kvalitén som sitter såhär och behåller samma fina form även efter flera veckor! Jag säger bara: keep up the good work girl 😉 Du är GRYM!

  • Josefina Karlsson
   9 år ago

   Det är så roligt att läsa alla kommentarer, för man känner verkligen igen allt alla skriver. Jag har nu varit kund hos Sahar i 4 månader och är fast för alltid. Hon är SÅ duktig på att göra fransförlängning och resultatet blir så perfekt så det nästan inte går att tro att det är gjort för hand av en människa. Om ni är ute efter fransförlängning rekommenderar jag utan tvekan Sahar, och är ni inte ute efter fransförlängning föreslår jag ändå att ni ger det en chans, ni kommer få ett så utomordentligt resultat och bli så förälskade i det att ni aldrig kommer sluta. Jag får så mycket fina kommentarer för mina fransar varje dag och många av mina vänner är numera också Sahars stamkunder! Tack Sahar, du är verkligen bäst!!!!

  • Minna
   9 år ago

   Första gången jag gjorde fransförlängning och är helt klart jättenöjd med resultatet! Jag bokade tid med jättekort varsel och Sahar tog emot mig efter att hon egentligen söutat för dagen. Hon tog sig verkligen tid att placera fransarna noga och var verkligen helt fokuserad på sitt tjänsteutövande! Jag info om hur fransar skall skötas och ca tre dagar efteråt hörde Sahar av sig till mig och hörde efter om jag var nöjd med fransarna. Helt klart proffsigt bemötande av en superbra fransstylist. Jag rekommenderar starkt denna fransstylist.

  • Mikaela Persson
   9 år ago

   Lyssna inte på mig, lyssna inte på alla andra som skrivit omdömen här på sidan. Prova själva att göra fransförlängning hos Sahar en gång.. Jag kan garantera att ni aldrig kommer gå till någon annan. Perfektionist är det rätta ordet! Tack Sahar för att du alltid gör mig så himla himla fin 🙂

  • Cecilia Börjesson
   9 år ago

   Har idag varit hos Sahar som satt ett helt nytt set med fransar på mig. Innan hon gjorde detta tog hon bort gamla fransar med en försiktighet och noggrannhet som jag verkligen uppskattade. En helt otroligt duktig och service minded person på flera sätt än ett. Väldigt noggrann och såg till så att behandlingen va till belåtenhet för mig det vill säga kunden. Sahar har en trogen kund i mig då jag till 100% kommer att fortsätta göra mina fransar hos henne. Kan varmt rekomendera henne till såväl sådana som haft fransar men även nya kunder.
   Tack Sahar för en professionell behandling :-).

   Med vänlig hälsning, Cecilia.

  • Annelie Jansson
   9 år ago

   Utan tvekan den bästa fransförlängaren i Göteborg.
   Jag har testat MÅNGA salonger i Göteborg under dessa 3 år som jag haft fransförlängning och ALDRIG har jag blivit så nöjd som jag blev hos Sahar. Hon lägger verkligen ner den där extra tiden och låter en aldrig resa på sig förrän det ser perfekt ut. Perfekt för henne är långt över perfekt-skalan för oss andra.
   Hon håller en otroligt hög standard på sitt arbete och tar ett väldigt bra pris för det hon levererar. Testa och se själva, precis som mig och många andra kommer ni INTE att ångra er!

  • Sara
   9 år ago

   Super trevlig tjej som gör ett grymt jobb! Blev jättenöjd med mina fransar och de blev precis så jag ville ha dem= återbesök! Noggrant och snyggt 🙂 rekommenderar verkligen Sahar!

  • Hanna Vachtar
   9 år ago

   Jag var hos Sahar för en vecka sen med strålande resultat!
   Har gått till en salong tidigare o blev jätte besviken…… Men nu så är dem både snygga och bekväma kommer fortsätta att gå till Sahar är mer än nöjd! kan rekommendera henne till alla som vill göra fransar ni kommer inte bli besvikna..

  • Emilia Samuelsson
   10 år ago

   När jag öppnade mina ögon efter en behandling hos Sahar trodde jag inte att det var sant. Jag gifte mig i lördags och satt och läste på mycket på nätet och valde efter mkt efterforskning Sahar. Herre min skapelse vilken känsla det var när jag såg mig själv i spegeln. Jag blev direkt tårögd och kramade Sahar länge och vill även här personligen skriva till dig: TACK UNDERBARASTE SAHAR för att du fick mig att bli världens vackraste brud.
   Och till er andra, om ni vill få en perfekt ögonfransförlängning och en fantastisk upplevelse hos en underbar person så är det utan tvekan Sahar ni skall vända er till. Tusen tack Sahar och vi ses om några veckor 🙂

  • Jennifer Gabrielsson
   10 år ago

   Jag har varit kund hos sahar sedan i höstas och jag kan bara säga att hon är helt fantastisk på det hon gör. Sådan noggrannhet, sådan precision, sådan punktlighet, resultatet blir strålande!! Utöver en perfekt fransförlängning får man ett oerhört trevligt bemötande och en väldigt trevlig och avkopplande miljö på köpet. Jag rekommenderar utan tvekan ett besök hos Sahar och jag kan garantera att ni kommer lämna stället 100% nöjda, för det är så Sahar arbetar 🙂

  • Fatima B.
   10 år ago

   Jag gjorde mina fransar hos Sahar häromdagen och har fortfarande inte vant mig vid att se sminkad och fräsch ut hela tiden. Som många andra noterat i sina recensioner arbetar hon i en otroligt harmonisk miljö och hon är väldigt mån om att jag som kund är bekväm och nöjd. Jag har alltid varit lite skeptisk inför att göra den här typen av behandlingar innan eftersom jag lätt får allergi på känsliga områden, men efter ett besök hos Sahar är all min tvivel borta då hon använder sig av pålitliga produkter. Supernöjd!

   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2013/02/bild1.jpg[/img]

  • Johanna Persson
   10 år ago

   En otroligt duktig fransstylist! Jag var kund på Salong Kungakronan i 1 år tills den dagen min kollega kom till jobbet med fransar gjorda av Sahar. Jag tänkte att jag ville ge det en chans så jag bokade en tid och är nu fast hos Sahar. Hon är helt fantastisk, hon lägger ner all den tid som krävs, hon skickar aldrig hem än förrän man tittar sig i spegeln och är helt nöjd. Fransarna sitter JÄTTE bra och har en jätte fin form även när det är dags att fylla på de. Jag som haft fransförlängning i 3,5 år och varit på många olika salonger kan VERKLIGEN varmt rekommendera Sahar

  • Leyla Mi
   10 år ago

   Fantastiskt fantastiskt duktig tjej! Mina ögonfransar är grymt snygga och jag hade inte kunnat vara mer nöjd. Rekommenderar Sahar till alla som är ute efter att få riktigt vackra OCH hållbara fransar till ett grymt bra pris. Hon lägger den tiden som krävs för att jag som kund och hon som stylist skall bli nöjd, hon arbetar dessutom i en avslappnade och behaglig miljö där tiden snabbt flyger iväg!
   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2013/02/IMG_7125.jpg[/img]

  • Olivia Jansson
   10 år ago

   Min kollega rekommenderade Sahar för mig innan jul och jag är numera en stamkund hos henne. Hon är JÄTTE noga med att fråga och säkerställa att vi är överens om längd och böj och form innan hon påbörjar sitt arbete. Hon är otroligt petig och kan verkligen göra ett väldigt bra jobb anpassat till ens ögonform och franskvalitét, hon slarvar sig aldrig igenom sitt arbete. Fransarna håller väldigt länge och har fortfarande en jätte fin form när man går på återbesök. Jag kan efter min erfarenhet hos Sahar säga som såhär att är ni intresserade av perfekta fransar, en jätte trevlig miljö med lugn musik och levande doftljus, ett väldigt trevligt bemötande och jätte bra service, då är det utan tvekan Sahar ni skall vända er till =)

  • Jossan nyström
   10 år ago

   Tio starka solar av mig! Sahar är en av dom duktigaste fransstylisterna jag har varit hos. Jag har förlängt mina fransar på salong i 1,5 år och hittade Sahar av en slump här och har nu varit hos henne 3 gånger och kommer aldrig att gå till någon annan. Sahar är oerhört duktig, lyssnar noga, är väldigt petig och resultatet blir en perfekt förlängning. Jag kan varmt rekommendera henne, och om ni är kräsna som mig så kommer ni INTE bli besvikna!

  • Hanna Wikström
   10 år ago

   En jätte duktig och himla trevlig tjej som jag varit och gjort fransförlängning hos 2 gånger nu. Hon gör ett utmärkt jobb till ett jätte bra pris. Ögonfransarna sitter länge och dom har fortfarande samma fina form efter några veckor då man går dit för påfyllning. Hon är väldigt duktig på att anpassa längd och böj till ens egna ögonform. Jag kommer alltid att fortsätta gå till Sahar för jag är alltid supernöjd när jag går därifrån! Jag kan verkligen rekommendera henne till alla som vill göra fransförlängning

  • Anna-Maria
   10 år ago

   Sahar är jätte noga när hon jobbar, hon slutar inte förrän varje ögonfrans sitter perfekt, jag som kund känner mig alltid i fokus både innan, under och efter behandlingen. Fransarna sitter jätte länge och man går aldrig ifrån henne förrän man är nöjd. Och är man själv nöjd men hon inte är nöjd går man inte heller därifrån 🙂 Hon lägger ner tid och resultatet blir alltid perfekt. Sahar får 10 strålande solar av mig, jag kan varmt rekommendera henne! Tack för att du alltid gör mig så fin 🙂

  • Pia Larsson
   10 år ago

   Jag har gjort fransförlängning hos Sahar 2 gånger nu och det har vart över alla förväntningar! Dom sitter som bara den och ser precis lika fina ut även när det gått en period. Sahar är jätte trevlig, ger otroligt bra service, hon är väldigt lätt att ha och göra med och tar ett jätte bra pris för det noggranna jobb som hon gör. Jag är supernöjd, jag har skickat flera kollegor till Sahar och även dom är jätte nöjda. Välj Sahar om ni vill ha supersnygga ögonfransar och ni kommer INTE att ångra er 🙂

  • Laura Eriksson
   10 år ago

   Jag är så himla nöjd med min fransförlängning. Sahar är jätte duktig på det hon gör, hon har ett jätte trevligt bemötande och tar ett väldigt bra pris för det noggranna jobb som hon utför. Jag har gjort fransförlängning på olika ställen men har aldrig varit såhär nöjd. Jag rekommenderar henne verkligen till alla som vill få super snygga fransar och känna sig vackra när dom vaknar på morgonen. Stort tack Sahar 🙂

  • Lina Svensson
   10 år ago

   En otroligt duktig fransförlängare som jag nu varit hos 2 gånger och definitivt kommer att gå tillbaka till. Hon är väldigt noggran, lägger ner mycket energi och resultatet blir verkligen strålande.
   Förutom väldigt snygga fransar får man en riktigt avkopplande stund med levande ljus och lugn musik hos Sahar. Hon är väldigt mjuk i händerna och man känner sig trygg och bekväm hos henne.
   Jag får alltid komplimanger för mina fransar och säger som jag säger till andra: gör definitivt en fransförlängning hos Sahar, ni kommer inte ångra er 🙂

  • Mikaela Jensen
   10 år ago

   [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2012/12/bild2.JPG[/img]

   Väldigt trevlig och duktig tjej 🙂
   Priset är precis lagom och hennes arbete är noggrant och man känner sig väldigt avslappnad medan hon arbetar på en.

   Är jätte nöjd, första gången någonsin tror jag som jag känt mig snygg utan att ha något smink alls på mig!

   Kan verkligen rekommendera ett besök hos Sahar om du vill ha en noggrann, snygg och prisvärd fransförlängning! =)

  • Sofia Andersson
   10 år ago

   Jag säger bara en sak! Jag har varit på ett flertal olika salonger runtom i göteborg och betalat tusentals kronor för fransförlängning. Nu innan jul var jag sent ute och fick ingen tid och hittade Sahar av en slump och tänkte att jag skall ge det en chans. Och ja blev SÅ NÖJD med resultatet och kommer aldrig återvända till salong. Sahar är superduktig på sitt jobb, hon är jätte noggrann och tar ett väldigt bra pris för det perfekta arbete hon utför. Tack Sahar!! Vi ses om 3 veckor 🙂

  • Emelie
   10 år ago

   Var och gjorde mina fransar hos Sahar för ca 3 veckor sedan och de är fortfarande lika fina! Dem blev över förväntan! Supersnygga! Kommer definitivt gå tillbaka till Sahar! Super duktig! 🙂 rekommenderar henne om man vill ha ett perfekt resultat! 🙂

  • Amanda Persson
   10 år ago

   Jag var hos Sahar i måndags för andra gången och kan bara säga att hon är otroligt duktig. Hon är väldigt noggrann och tar sig tid till att utföra en perfekt fransförlängning. Jag får jätte mkt komplimanger för mina ögonfransar och kan rekommendera Sahar till alla som vill superfina fransar!

  • Lollo
   10 år ago

   10 stora guldstjärnor från mig! Vill ni få grymt snygga ögonfransar är det helt klart Sahar ni skall vända er till. Hon lyssnar och resultatet blir precis det du önskat. Jag får dagligen komplimanger för mina fina ögonfransar. Jag tackar Sahar för det 🙂

  • Linnea Fransson
   10 år ago

   Jag är jätte nöjd med mina fransar och kommer absolut komma tillbaka. Sahar är väldigt noggrann, lugn och harmonisk. Förutom att man får väldigt snygga fransar får man även en väldigt avkopplande och skön stund under hennes händer.
   Jag har rekommenderat henne till alla mina vänner och kollegor!

  • Nicky
   10 år ago

   Grymt duktig tjej! Hon är verkligen mån om sina kunder och man märker hur viktigt det är för henne att man som kund blir nöjd. Mina fransar är väldigt tunna, glatta och korta, och hon la verkligen ner jätte mycket tid och energi för att få de perfekta. Sahar ringde t.om upp mig efter ett par dagar för att säkerställa att fransarna satt kvar och att jag var nöjd. Fransarna var perfekta och satt kvar och jag var supernöjd och jag har redan bokat in mitt nästa återbesök. Jag rekommenderar henne varmt till alla som vill göra en fransförlängning.

  • Janni
   10 år ago

   Sahar gjorde en fransförlängning på mig för 2 veckor sedan och jag är SÅ nöjd med hennes arbete. Fransarna är fortfarande lika fina och jag kommer definitivt fortsätta att gå till henne så länge hon arbetar med detta, och jag rekommenderar alla att göra detsamma. Sahar är en fantastisk person, har alltid ett leende på läpparna, är alltid positiv, väldigt jordnära och OTROLIGT serviceinriktad. Hon la ner så lång tid det krävdes för att få mina fransar att bli perfekta, hon drog över på min tid även om hon hade en kund efteråt. Hon är otrolig noggrann i sitt arbete och om jag inte hade vetat att hon var nyutbildad hade jag trott att hon gjort detta under en lång period, och jag har gått till många olika under mina 3 år som jag förlängt fransarna. Tack Sahar för att du får mig att bli så fin 🙂

  • Annika Edvardsson
   10 år ago

   Jag har nu haft mina fransar i fyra dagar. De är
   fortfarande lika fina som den dagen jag gjorde dem.
   Inte en enda har lossnat och mina ögon är
   jättefina. Kommer absolut att fortsätta att gå till Sahar!
   Med vänlig hälsning, Annika Edvardsson

  • Pia
   10 år ago

   Var och gjorde mina ögonfransar igår hos sahar och måste säga att jag verkligen är super nöjd, Dom blev otroligt snygga! Rekomenderar henne varmt till alla som vill få perfekta ögnfransar 🙂

  • Sandra Olsson
   10 år ago

   Jag är så nöjd med mina fransar som jag gjorde hos Sahar! Hon var så noggrann och gav sig inte förrän vi båda var 100% nöjda, det fick helt enkelt ta så lång tid som krävdes. Utöver detta är hon även otoroligt trevlig, social och fick tiden att gå jättesnabbt. Det har nu gått en vecka sen jag gjorde mina fransar och de är fortfarande precis lika fina. Rekommenderar henne starkt till alla som vill få fantastiska ögonfransar!

  • Ashley
   10 år ago

   Sahar gjorde fransförlängning på mig i måndags och jag har aldrig varit så nöjd med mina fransar som jag blev den här gången. Trots att hon nyligen gått sin utbildning har hon ett profesionellt bemötande, är väldigt lätt i händerna och är väldigt försiktig när hon arbetar. Hon är extremt noggrann och man får väldigt snygga fransar som resultat.

   1. Mouna Gaddour 9 år ago

    [img]http://www.lashianetwork.com/wp-content/uploads/2013/11/image-5.jpg[/img]
    Jag var hos Sahar igår och fick mina fransar förlängda och jag är suuuper nöjd ! Jag rekommenderar starkt att gå till Sahar på Allékliniken om man vill få god service , ett varmt bemötande och framförallt fina ögonfransar !

  Leave a Review

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Overall:
  Select a rating